24/7 SERVICE: +31 (0)174 752 550

De juiste gefiltreerde hoeveelheid water vanuit de waterunits naar uw teelt!

In uw kas kan gebruik gemaakt worden van één of meerdere pompen, die water pompen vanuit een waterbassin, watersilo of sloot. De waterpompen van A1 Tuinbouwtechniek laten uw teelt groeien en bloeien. Aan de waterpomp kan een waterunit toegevoegd worden, zodat de gehele watertechniek compleet is.

A1 Tuinbouwtechniek is leverancier van diverse merken en type pompen. Indien u een specifieke pomp nodig heeft neem dan contact met ons op. De waterunits worden op de wensen van de klant ontwikkeld. Indien wij uw pomp en/of waterunit hebben geleverd en geïnstalleerd kunt u rekenen op 24/7 service en onderhoud.

Waterunit

Een waterunit zorgt dat de juiste hoeveelheid water uit het waterbassin of de watersilo wordt gepompt. Het water wordt door de waterunit gefilterd, op smaak en op temperatuur gebracht voordat het naar uw gewas toegaat.

Omgekeerde Osmose

De waterunit zorgt voor een omgekeerde osmose, welke positief bronwater uit de grond omhoog pompt. Daarna filtert de unit het water en pompt het schone water naar de wateropslag. Het vuile gefilterde water wordt met een negatieve bron terug de grond in gepompt.

Triton

De Triton bestaat uit een filtervat waarin, door een geavanceerde regeling en een slim samenspel van lucht, water en een samengestelde voedingsbodem, een gezonde microbiologische populatie wordt opgebouwd. Deze populatie is een residente microbiologie. De residente microflora zorgt ervoor dat de organische vervuiling wordt “opgegeten”, waardoor niet-residente microflora, zoals agro bacterium, geen kans krijgt om te groeien. Het water bevat na behandeling in de Triton meer zuurstof, minder organisch materiaal en een gezonde hoeveelheid microflora. Met als resultaat een betere weerstand van de plantwortel door een evenwichtig ecosysteem. De Triton is eenvoudig in te passen in uw bestaande watergeefsysteem.

Compostthee

In samenwerking met de Gezond Groep hebben wij diverse op maat units ontwikkeld en gerealiseerd. Compostthee is de natuurlijke aanpak van het nieuwe telen. De Compostthee is een waterig extract vol met micro-organisme, waarin zowel bacteriën en/of schimmels dominant kunnen worden ingezet. Dit is voor elk tuinbouwbedrijf toepasbaar na een bodemvoedselweb onderzoek (nul- situatie).

Benieuwd welke pompen en waterunits wij leveren? Neem
contact op en wij geven een advies op maat.
CONTACT

Naaldwijkseweg 378, 2691 RA 's-Gravenzande

Een content titel

Met een ondertitel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Meer lezen