24/7 SERVICE: +31 (0)174 752 550

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sollicitudin, nibh sed laoreet dignissim, felis erat dictum tortor, non facilisis neque ligula et quam. Cras efficitur dui eget est suscipit feugiat. Cras vulputate libero a porttitor blandit. Etiam at sapien ante.

Donec consequat elementum lectus, in tincidunt mauris dapibus id. Integer id dolor est. Nullam ut dolor nisi. Sed ac orci vitae lacus iaculis facilisis eu ut dolor. Vivamus molestie risus hendrerit fringilla volutpat. Nunc tempor efficitur nibh non varius. Aliquam erat volutpat.

Fog

Planten bestaan voor 80-90% uit water. Naast bouwstof en transportmiddel is het koelen van de plant door verdamping een belangrijke functie van dit water. Een hogedruknevelsysteem draagt zorg voor optimalisatie en een precieze(re) afstelling van de luchtvochtigheid en temperatuur, waardoor u beter in staat bent de vochtopname door het blad van de gewassen te sturen. Tevens treedt een reducering van het watergebruik ten opzichte van de dakberegening op. Al het vernevelde water verdampt in de kas. Hierdoor kan op een energiezuinige manier gekoeld worden.

Triton

De Triton bestaat uit een filtervat waarin, door een geavanceerde regeling en een slim samenspel van lucht, water en een samengestelde voedingsbodem, een gezonde microbiologische populatie wordt opgebouwd. Deze populatie is een residente microbiologie. De residente microflora zorgt ervoor dat de organische vervuiling wordt “opgegeten”, waardoor niet-residente microflora, zoals agro bacterium, geen kans krijgt om te groeien. Het water bevat na behandeling in de Triton meer zuurstof, minder organisch materiaal en een gezonde hoeveelheid microflora. Met als resultaat een betere weerstand van de plantwortel door een evenwichtig ecosysteem. De Triton is eenvoudig in te passen in uw bestaande watergeefsysteem.

Benieuwd welke pompen en waterunits wij leveren? Neem
contact op en wij geven een advies op maat.
CONTACT

Naaldwijkseweg 378, 2691 RA 's-Gravenzande