24/7 SERVICE: +31 (0)174 752 550

Uw kas voorzien van een horizontale scherminstallatie van A1 Tuinbouwtechniek

Uw teelt is beïnvloedbaar door de temperatuur en het licht in uw kas. De temperatuur en tevens lichtinval is te reguleren met een horizontale scherminstallatie. De temperatuur van buitenaf kan invloed hebben op uw teelt, daarom is het van belang dat de temperatuur in de kas op een continu niveau is.

Energie scherminstallatie

U bespaart energie in uw kas door middel van een scherminstallatie. Afhankelijk van het werelddeel waar wordt geteeld, is een energie scherminstallatie belangrijk. In de groententeelt worden veel energie scherminstallaties gebruikt voor een maximale energiebesparing met een minimaal lichtverlies.

Scherminstallatie

Schaduw creëert u met een horizontale scherminstallatie op uw teelt. De lichtinval in de kas is belangrijk voor het groeien en bloeien van de teelt. Door gestuurde schaduw te creëren in uw kas beïnvloed u de lichtinval met een scherminstallatie is dit mogelijk. De scherminstallatie kan met een trek-duw of trek-draad systeem door A1 Tuinbouwtechniek geïnstalleerd worden.

Verduisteringsscherminstallatie

Met een verduisteringsinstallatie kunt u de lichtinval in de kas beperken. Hiernaast is het een effectieve manier om energie te besparen. Een verduisteringsscherminstallatie kan met een trek-duw of trek-draad systeem worden aangebracht binnen in uw kas.

Buitenscherminstallatie

Installeer buiten uw kas een scherminstallatie om het licht en de temperatuur te reguleren. Met een buitenscherminstallatie kan de warmte van buitenaf geweerd worden en kan de temperatuur in de kas tot enkele graden worden verlaagd.

Hangende scherminstallatie

Een duurzame scherminstallatie met een hangend schermsysteem. Het voordeel van een hangende scherminstallatie is dat het een lange levensduur heeft.

QLS scherminstallatie

QLS is een waterdichte scherminstallatie waardoor uw gewas vorstvrij en droog blijft. Als het doek dicht is, ontstaan er goten waardoor het regenwater opgevangen kan worden in uw wateropslag. Zodra de tempratuur gaat stijgen kunt u het systeem openen, waardoor uw gewas in de buitenlucht staat. Een QLS scherminstallatie wordt veel gebruikt in boomkwekerijen.

Een horizontale scherminstallatie door ons laten installeren? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.
CONTACT

Naaldwijkseweg 378, 2691 RA 's-Gravenzande