24/7 SERVICE: +31 (0)174 752 550

Uw kas voorzien van een horizontale scherminstallatie van A1 Tuinbouwtechniek

Uw teelt is beïnvloedbaar door de temperatuur en het licht in uw kas. De temperatuur en tevens lichtinval is te reguleren met een horizontale scherminstallatie. De temperatuur van buitenaf kan invloed hebben op uw teelt, daarom is het van belang dat de temperatuur in de kas op een continu niveau is.

Energie scherminstallatie

U bespaart energie in uw kas door middel van een scherminstallatie. Afhankelijk van het werelddeel waar wordt geteeld, is een energie scherminstallatie belangrijk. In de groententeelt worden veel energie scherminstallaties gebruikt voor een maximale energiebesparing met een minimaal lichtverlies.

Scherminstallatie

Schaduw creëert u met een horizontale scherminstallatie op uw teelt. De lichtinval in de kas is belangrijk voor het groeien en bloeien van de teelt. Door gestuurde schaduw te creëren in uw kas beïnvloed u de lichtinval met een scherminstallatie is dit mogelijk. De scherminstallatie kan met een trek-duw of trek-draad systeem door A1 Tuinbouwtechniek geïnstalleerd worden.

Belichtingsinstallatie

A1 Tuinbouwtechniek installeert ook belichtingsschermen om de lichtuitstoot van assimilatie belichting af te schermen,

dit type scherminstallatie wordt geïnstalleerd in samen combinatie met rolgevelschermen en of Twin rolschermen.

Verduisteringsscherminstallatie

Met een verduisteringsinstallatie kunt u de lichtinval in de kas beperken. Hiernaast is het een effectieve manier om energie te besparen. Een verduisteringsscherminstallatie kan met een trek-duw of trek-draad systeem worden aangebracht binnen in uw kas.

VSV

Het v.d. Valk VSV scherm systeem is een door A1 Tuinbouwtechniek veel geïnstalleerd schermsysteem voor de grotere projecten. Het VSV systeem is door v.d. Valk systemen en door praktijk ervaringen van A1 Tuinbouwtechniek verbeterd tot een perfect scherm systeem. Inmiddels heeft A1 Tuinbouwtechniek meer dan 30 ha met dit schermsysteem gemonteerd waarvan 11 ha ieder half jaar van doek wordt gewisseld,van Energie scherm naar Zonnescherm en vice versa.Voordelen van dit systeem is een snellere schermdoek montage op een zo laat mogelijk tijdstip, zodat het schermdoek altijd schoon en stofvrij is na montage.  Brochure

Meer lezen

Buitenscherminstallatie

Installeer buiten uw kas een scherminstallatie om het licht en de temperatuur te reguleren. Met een buitenscherminstallatie kan de warmte van buitenaf geweerd worden en kan de temperatuur in de kas tot enkele graden worden verlaagd.

Hangende scherminstallatie

Een duurzame scherminstallatie met een hangend schermsysteem. Het voordeel van een hangende scherminstallatie is dat het een lange levensduur heeft.

QLS scherminstallatie

QLS is een waterdichte scherminstallatie waardoor uw gewas vorstvrij en droog blijft. Als het doek dicht is, ontstaan er goten waardoor het regenwater opgevangen kan worden in uw wateropslag. Zodra de tempratuur gaat stijgen kunt u het systeem openen, waardoor uw gewas in de buitenlucht staat. Een QLS scherminstallatie wordt veel gebruikt in boomkwekerijen.

Een horizontale scherminstallatie door ons laten installeren? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.
CONTACT

Naaldwijkseweg 378, 2691 RA 's-Gravenzande

Een content titel

Met een ondertitel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Meer lezen