24/7 SERVICE: +31 (0)174 752 550

Privacyverklaring voor www.a1tuinbouwtechniek.nl

Algemene informatie AVG (Privacy)

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Hieronder vind u de verklaringen van A1 Tuinbouwtechniek BV.

Vraagt u zich af welke gegevens A1 Tuinbouwtechniek BV allemaal van u heeft opgeslagen? Of wilt u geen aan u geadresseerde reclame meer ontvangen? Heeft u toestemming gegeven om uw persoonsgegevens op internet te publiceren, maar heeft u nu spijt? De Wet bescherming persoonsgegevens geeft u een aantal privacyrechten.

U heeft bijvoorbeeld het recht om uw gegevens in te zien. Of om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Ook kunt u uw toestemming voor de publicatie van uw gegevens intrekken.

Om u te helpen bij het uitoefenen van uw privacyrechten, heeft A1 Tuinbouwtechniek BV voor haar klanten de formulieren reeds gemaakt. Hieronder vindt u een overzicht.

Inzage en correctie algemeen

Inzage formulier persoonsgegevens A1 Tuinbouwtechniek BV

Correctie formulier persoonsgegevens A1 Tuinbouwtechniek BV

Verzet tegen gebruik persoonsgegevens

Recht van bezwaar tegen de verwerking persoonsgegevens door A1 Tuinbouwtechniek BV

Privacyverklaringen

Privacyverklaring klant-en leveranciers administratie A1 Tuinbouwtechniek BV

Privacyverklaring website A1 Tuinbouwtechniek BV

Meer lezen

Naaldwijkseweg 378, 2691 RA 's-Gravenzande

Een content titel

Met een ondertitel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Meer lezen